Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού

Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού


Σήμερα σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας μια θαυμάσια και μαγική τεχνική! Είναι η Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού. Θα αναρωτιέστε τι το διαφορετικό έχει από τις άλλες τεχνικές που όλοι μας έχουμε ακούσει και ενδεχομένως δοκιμάσει.
Εγώ την Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού την πρωτογνώρισα όπως σας έχω αναφέρει σε παλαιότερο post πριν μερικά χρόνια. Και έμεινα αποσβολωμένη πως σε μερικές μόνο συνεδρίες ο λόγος για τον οποίο είχα απευθυνθεί στην θεραπεύτρια μου δεν υφίσταται πια.
Πιο συγκεκριμένα , η Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού είναι μια εξειδικευμένη τεχνική βαθιάς μάλαξης που εντοπίζει και  λύνει χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα με ήπιο τρόπο. Μέσω ειδικών αναπνοών και μαλάξεων βοηθά στο να λυθούν χρόνιοι, οξείς πόνοι και μυϊκοί σπασμοί στον αυχένα , στην πλάτη , στη μέση , στα χέρια και στα πόδια. Η αναπνοή βαθαίνει και απελευθερώνεται. Η συνεδρία γίνεται με τη χρήση ειδικού βάλσαμου και με συνδυασμό ειδικών αιθέριων ελαίων μαλακώνει τους χρόνια μπλοκαρισμένους μυς. Σε αντίθεση με  τις χαλαρωτικές μαλάξεις που σου προσφέρουν πρόσκαιρη χαλάρωση και ανακούφιση, η Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέος Ιστού είναι πιο δυναμική τεχνική και τα αποτελέσματα της έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. 
Δεν έχετε παρά να χαρίσετε στον εαυτό σας μια μοναδική εμπειρία από τα έμπειρα και λιγοστά χέρια θεραπευτών στην Θεσσαλονίκη που εφαρμόζουν την συγκεκριμένη τεχνική και με μεγάλη μου χαρά να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας.

Σας φιλώ εναλλακτικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου