Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Λεμφική ΠαροχέτευσηΛεμφική Παροχέτευση - Lemfatic Drainage

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή , ίσως και λίγο νωρίτερα ακούμε πολύ συχνά τις λέξεις λεμφικό,κυτταρίτιδα, οίδημα, άγχος , πανικός κλπ...
Άραγε ξέρουμε τι είναι λεμφική παροχέτευση; Πονάει; Αφήνει σημάδια;
Τίποτα από όλα αυτά. Αντίθετα είναι μια πολύ ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία!!!
Είναι εξειδικευμένη τεχνική ήπιας μάλαξης που ενεργοποιεί και κινητοποιεί την λέμφο. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και αυξάνει την παραγωγή λεμφοκυττάρων.Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει την κατακράτηση των υγρών του σώματος και μειώνει σημαντικά την κυτταρίτιδα.  Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα και αφήνει μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης .
Πιο συγκεκριμένα, διεγείρει  το νευρικό παρασυμπαθητικό σύστημα . Ενισχύει το ανοσοποιητικό, έχει αναλγητική δράση, τονώνει το μυϊκό σύστημα, βοηθά στην λειτουργία και κινητικότητα του εντέρου.
Ενεργοποιεί και κινητοποιεί τους βουβωνικούς λεμφαδένες στην βουβωνική περιοχή των κάτω άκρων. Χαρίζει μείωση πόντων και δρα ενάντια στην χαλάρωση. Ανακουφίζει τα πρησμένα πόδια από την έντονη κατακράτηση υγρών.  Κατάλληλο και για εγκύους μετά το πρώτο τρίμηνο.
Για πιο άμεσα αποτελέσματα όμως εφαρμόζεται μια μάλαξη με χρήση ειδικής βεντούζας από εύκαμπτο υλικό για την δυναμική και αποτελεσματική αποστράγγιση της λέμφου. Συνδυασμός λεμφικής παροχέτευσης με βεντούζες ενδείκνυται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισης της ενοχλητικής κυτταρίτιδας.
Έρχεται η σειρά του προσώπου... αναζωογονεί το πρόσωπο , βελτιώνει την κυκλοφορία ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει σώμα και νου. Απαλλάσσει τους μυς του προσώπου, λαιμού, κρανίου και ώμων  από εντάσεις .  Βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων, της χαλάρωσης και της ακμής, αφού όταν κινείται η λέμφος τα κύτταρα δέχονται φρέσκα υγρά και θρεπτικά συστατικά και χαρίζουν στο δέρμα μια φυσική λάμψη και ζωντάνια.
Δρα και ως φυσικό lifting προσώπου.
Ελπίζω να σας βοήθησα έστω και λίγο....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου